Complex Vile Milana **** - Poiana Brașov

Vile Milana ****

Parter: living, bucătărie dotată și utilată, cameră tehnică (mașină de spălat, centrală termică)
Etaj I: Trei și patru dormitoare cu grupuri sanitare individuale

Vile Milana Residence este un complex de apartamente de lux din Poiana Brașov, cea mai populară stațiune a pasionaților de sporturi de iarnă din România. Complexul este situat în mijlocul naturii, într-o zona rezidențială liniștită, la numai câteva minute de centrul stațiunii și de principalele instalații de transport pe cablu.

Stațiunea Poiana Brașov este un paradis atât pentru amatorii de sporturi de iarnă, cât și pentru pasionații de echitație, ciclism montan sau drumeții.

Complexul Vile Milana vine în întâmpinarea celor ce iubesc natura și adoră confortul. Complexul este format din 7 vile de apartamente de lux, cu 3 sau 4 dormitoare, living, bucătărie moderna dotată și utilată, grădină, barbeque, loc de joacă pentru copii și parcare cu pază.

Întrunind toate dotările și facilitățile unui spațiu de cazare de lux, aflat în una dintre cele mai iubite stațiuni montane din România, Complexul Vile Milana Residence se adresează celor mai pretențioși oaspeți. Indiferent de apartamentul pentru care veți opta, vă veți putea bucura de liniște și de priveliștea mirifică asupra pădurii și a Masivului Postăvaru.

Pârtiile de schi, pădurea și centrul stațiunii sunt la doar câteva minute de mers pe jos. Spațiile de cazare sunt o oază ideală de liniște și un exemplu de standarde exclusiviste în dotări: internet wi-fi, cablu TV si finisaje cu materiale de calitate superioară.

Complexul Vile Milana Residence Poiana Brașov răspunde perfect nevoilor celor care vor să se bucure de răsfăț și confort în mijlocul naturii. Clienții noștri beneficiază de un pachet de lux total: o poziționare de excepție și satisfacerea oricărei exigențe privitoare la confort.

Pentru rezervări va rugăm să ne contactați la tel: +40 730 558 585, +40 748 465 550 sau prin email: vilemilana@gmail.com

Cazare apartamente Vile Milana Poiana Brasov
Cazare apartamente Vile Milana Poiana Brasov

Complex Vile Milana **** - Poiana Brasov

Vila 3 – Complex Milana

Facilitati

Demisol: sauna, jacuzzi, fitness, bar.
Parter: living, bucatarie dotata si utilata, dormitor, grup sanitar.
Etaj: 1 dormitor cu grup sanitar propriu, 2 dormitoare cu baie comuna.
Mansarda: camera de relaxare, grup sanitar, masa de biliard.

Pentru rezervări va rugăm să ne contactați la tel: +40 730 558 585, +40 748 465 550 sau prin email: vilemilana@gmail.com